Lleida alçarà el teló al setembre amb LaTemporada

R.BANYERES / A.BARÓ
19-07-2018
  • Lleida alçarà el teló al setembre amb LaTemporada
  • Lleida alçarà el teló al setembre amb LaTemporada
  • Lleida alçarà el teló al setembre amb LaTemporada
  • Lleida alçarà el teló al setembre amb LaTemporada

LaTemporada, la programació estable d’arts escèniques i música de Lleida, comptarà entre els mesos de setembre i gener amb una seixantena d’espectacles repartits entre el Teatre de la Llotja, el Teatre Municipal de l’Escorxador i l’Auditori Municipal Enric Granados.

Es tracta d’un ampli ventall de propostes artístiques tant del teatre català com de la cartellera madrilenya i música amb intèrprets de renom internacional, així com artistes locals. A part, l’oferta de LaTemporada també inclourà òpera, dansa, màgia, circ, lectures dramatitzades, recitals poètics o clowns. Així, podran veure’s a Lleida noms com Josep Maria Pou protagonitzant Moby Dick (19 de gener) o Mario Gas dirigint Jordi Bosch a la comèdia dramàtica Humans (28 d’octubre), considerada, en versió original, “la millor obra de l’any” per The New York Times quan es va estrenar el 2016 a Broadway.

També anirà a la Llotja Albert Pla amb una proposta híbrida entre el teatre i la música, Miedo (9 de novembre). Sílvia Munt farà doblet com a directora. D’una banda estarà al capdavant de La resposta (25 de novembre), interpretada per Emma Vilarasau i David Selvas, entre altres reconeguts actors; i per una altra, de Les noies de Mossbank Road (7 de desembre), protagonitzada per Clara Segura, Cristina Gembeat i Marta Marco. El fantasma de Canterville (30 de setembre) amb Joan Pera o la comèdia romàntica Un cop l’any (17 de novembre) dirigida per Àngel Llàcer i protagonitzada per David Verdaguer i Mar Ulldemolins són altres de les propostes teatrals de les quals podran disfrutar els lleidatans.

Respecte a la música, la Llotja i l’Auditori acolliran propostes de l’àmbit clàssic (Vladimir Ashkenazy dirigint l’Orquestra de Cadaqués, Arcadi Volodos o l’Orquestra Simfònica del Vallès), el soul (The Sey Sisters), el pop-rock (Love of Lesbian) o l’òpera. No hi faltaran músics de Ponent, com Veus.kat o la Coral Shalom.

Ja s’han posat a la venda les entrades anticipades on line, que oscil·len entre els 5 i els 62 euros, a més de la possibilitat d’adquirir abonaments.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

"Creus que s'hauria d'haver vacunat als membres de les meses electorals?"