Lleida arrenca la temporada de les piscines municipals

REDACCIÓ
Publicat: 
13-06-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lleida arrenca la temporada de les piscines municipals
    Peu de foto: 
    Foto Mario Gascón (Ajuntament de Lleida)

La Paeria de Lleida ha iniciat la temporada de bany a les piscines municipals de Cappont, Balàfia, Pardinyes, La Bordeta, el Secà i Magraners. Les piscines han obert avui, una setmana abans del que era habitual, i romandran obertes fins al pròxim 3 de setembre, en horari d’11 a 19.30 hores. Cada piscina té un aforament de 400 persones i, per tant, l’aforament màxim total a les piscines és de 2.400 persones.

L’adquisició d’entrades es fa a través de la pàgina de la Paeria, on s’obtindrà un QR que permetrà l’accés al recinte triat. També es podran comprar entrades presencialment a la regidoria d’Esports, en horari de 9.00 a 13.00 hores.

Tàrrega obre les piscines municipals amb instal·lacions renovades
Peu de foto: 
Ajuntament de Tàrrega

El preu es manté com l’any anterior. El cost de l’entrada de dia és de 3,4 euros i el de l’abonament de temporada, 66,6 €. També hi ha packs de 5 entrades a 10,4 €; de 10 entrades a 18,4 €; i de 20, a 29,3 €. Els  menors de 3 anys, majors de 65 anys, discapacitats (a partir del 33%) i jubilats tenen entrada gratuïta i les famílies nombroses i monoparentals gaudiran d’una bonificació del 10%.

Les piscines també estan obertes per a entitats que fan activitats com estades o campus d’estiu a partir del 26 de juny i poden sol·licitar entrades gratuïtes o a preu reduït. També s’hi fan les estades d’Esportmania.

En les piscines municipals hi treballaran aquest estiu 30 d’auxiliars de recepció d’instal·lacions esportives i 16 socorristes, així com personal de l’empresa de manteniment i del Servei d’Esports.

Comparteix

També t'interessarà