Lleida commemora el Dia contra la Discriminació Racial

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
21-03-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lleida commemora el Dia contra la Discriminació Racial
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L’Orfeó Lleidatà i l’Ateneu Popular de Ponent commemoren el Dia contra la Discriminació Racial, avui 21 de març, amb l’exposició: TREU LES ETIQUETES, DESCOBREIX LES PERSONESal mateix hall de l’edifici Orfeó.

L’activitat d’avui és una actuació conjunta del Cor Jove de l’Orfeó Lleidatà i el grup de Recitadors de l'Ateneu Popular de Ponent. El Cor Jove de l’Orfeó Lleidatà, dirigit per Bernat Giribet, interpretarà cançons que tenen com a fil conductor valors universals com la diversitat, la tolerància i la solidaritat entre persones, cultures i pobles. El repertori inclurà temes com ‘Compta amb mi’ de Txarango o la cançó tradicional Marroquina ‘Aliki mini asalam’. Per la seva part, el grup de Recitadors de l'Ateneu Popular de Ponent col·laborarà amb la lectura de poemes a càrrec de Dolors Garcia i Jordi Vilalta.

La Regidoria de Cooperació de l’Ajuntament de Lleida en col·laboració amb el departament de Drets Civils, i fruit del treball conjunt amb les associacions de persones migrades, comunitats religioses i del col·lectiu LGTBIQ de la ciutat de Lleida, realitza, durant tot el mes, una campanya que té la voluntat de treballar la diversitat cultural, religiosa i sexual, així com oferir missatges de conscienciació i estratègies per a combatre els estereotips, tòpics i  perjudicis sobre la diversitat de persones en la nostra societat.

El hall de l’edifici de l’Orfeó acull l’exposició “Treu les etiquetes, descobreix les persones”, que permet conèixer i difondre de les diversitats existents a la ciutat de Lleida i que es pot visitar, fins el dia 29 de març.

Comparteix

També t'interessarà