Lleida commemora el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de la Fatiga Crònica

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
14-05-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lleida commemora el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de la Fatiga Crònica
    Peu de foto: 
    Jornada de celebració del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de la Fatiga Crònica a l'Auditori Enric Granados ©Ajuntament de Lleida

L'Auditori Municipal Enric Granados ha acollit la jornada de celebració del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de la Fatiga Crònica, a la qual ha assistit la regidora de Persones Grans, Salut i Consum, Anna Miranda.

Aquesta jornada, organitzada per Fibrolleida, té com a objectiu debatre i reflexionar sobre el conjunt de malalties aplegades sota la Síndrome de Sensibilització Central, que afecta un 2,5% de la població, majoritàriament dones.

Miranda ha destacat la importància de la visibilització d'aquestes malalties cròniques i ha posat de relleu el repte que suposen per a la medicina, ja que encara no se'n coneixen les causes ni els tractaments. També ha recalcat que l'Ajuntament de Lleida continuarà contribuint a la visibilització de les Síndromes de Sensibilització Central.

La jornada ha comptat amb la ponència del Dr. Rosselló sobre la Fibromiàlgia, en la qual ha explicat què implica patir i conviure amb aquesta malaltia.

Comparteix

També t'interessarà