Lleida de verd aquest vespre amb motiu del Dia Nacional de l'Artritis

REDACCIÓ
01-10-2022
  • Lleida de verd aquest vespre amb motiu del Dia Nacional de l'Artritis
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida il·luminarà de verd la façana de l’avinguda de Blondel aquest vespre amb motiu de Dia Nacional de l’Artritis. Així, se suma a la iniciativa de ConArtritis, Coordinadora Nacional d’Artritis, per retre homenatge a les persones amb artritis reumatoide, psoriàsica, idiopàtica juvenil i l’espondilitis i dona a conèixer la realitat de persones amb aquestes malalties, que tenen una incidència i un impacte que poden condicionar la seva vida, tant personal com professional, i que sovint són desconegudes per la població.

La campanya convida la població a fer-se fotos o vídeos amb llums verdes, dels monuments il·luminats o bé d’altres tipus d’edificis o elements com farmàcies o semàfors, i compartir-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #LucePorLaArtritis22. Tindrà especial rellevància durant el mes d’octubre, mes de l’artritis i l’espondilartritis, que preveu diverses activitats per difondre sobre aquestes patologies cròniques, quines característiques tenen i què comporten a les persones que les tenen.

Diverses poblacions participaran en l’encesa de llums, vestint les façanes de monuments emblemàtics de verd per commemorar el Dia Nacional de l’Artritis.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?