Lleida estrena una unitat de salut capil·lar que utilitza plasma per enfortir els cabells

M. CABELLO
11-07-2018
  • Lleida estrena una unitat de salut capil·lar que utilitza plasma per enfortir els cabells

Lleida va estrenar ahir un nou servei dedicat a la millora de la salut capil·lar a partir de tractaments no quirúrgics a base de vitamines i plasma ric en plaquetes, entre d’altres. La nova unitat està ubicada al centre de salut Avantmèdic i compta amb la col·laboració de l’Institut dels Cabells Vila-Rovira. Segons van explicar ahir els seus impulsors, “l’estètica capil·lar continua sent una de les preocupacions més grans entre els homes, que veuen en la calvície els primers símptomes de vellesa. Per això, abans d’arribar a una tècnica més agressiva com el trasplantament, podem enfortir els cabells i prevenir la caiguda amb tècniques tan avançades com el plasma ric en plaquetes, a base de microinjeccions en el cuir cabellut”.

Ramon Vila-Rovira, cirurgià plàstic fundador de l’institut homònim, va posar èmfasi en la importància d’una unitat que “permet als pacients recuperar part de la confiança i l’autoestima que havien perdut”, al mateix temps que va afegir que “el 20% dels nostres clients són dones”.

Per la seua part, la directora de l’àrea lleidatana, la doctora Helena Biosca, va apuntar que “la calvície també pot estar relacionada amb factors externs com l’estrès, el tabac i uns mals hàbits alimentaris”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next