Lleida obre la setmana literària amb els premis de l’any passat

REDACCIÓ
13-11-2019
  • Lleida obre la setmana literària amb els premis de l’any passat

Lleida va obrir ahir amb una presentació de llibres una setmana literària que culminarà divendres amb la gala dels premis Josep Vallverdú d’assaig i Màrius Torres de poesia. El Cafè del Teatre va acollir així la presentació de les obres guanyadores l’any passat dels dos guardons, publicades per Pagès Editors: l’assaig Atles d’aigua i pedra, del professor de Literatura Contemporània de la Universitat de València Josep Ballester, i el poemari Emboscada, del barceloní Amadeu Vidal, que no va poder assistir a l’acte.

Avui dimecres està previst que la sala 2 del Teatre de l’Escorxador aculli a partir de les 19.00 h (gratuït, entrada limitada a l’aforament de la sala) un debat titulat Repensem Lleida des de la cultura, a càrrec dels periodistes i escriptors lleidatans Joana Bonet i Lluís Foix, i de l’escriptor de Saidí Francesc Serés, moderat per la periodista de SEGRE Anna Sàez.

Com és habitual des de fa anys, l’Auditori Enric Granados acollirà divendres (19.00) la gala de concessió dels premis literaris del 2019, conduïda per l’escriptor Martí Gironell i que culminarà amb l’espectacle Llach poeta.

Comparteix

També t'interessarà