Lleida Ocasió engega motors i es prepara per una nova edició

REDACCIÓ / Pau Vilaró
Publicat: 
29-02-2024
Actualitzat: 29-02-2024 13:59
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lleida Ocasió engega motors i es prepara per una nova edició
    Peu de foto: 
    Fira de Lleida

La mostra, amb dates fixades de l'1 al 3 de març al pavelló 4 i Zona Exterior de Fira de Lleida, exhibirà una selecció de 600 vehicles que inclourà cotxes de diverses categories, furgonetes i autocaravanes


La Fira de l'Automòbil d'Ocasió, Lleida Ocasió, iniciarà la seva activitat demà divendres, 1 de març, presentant una oferta completa de 600 vehicles de diverses categories, des de cotxes utilitaris fins a models de gamma alta, passant per 4x4, vehicles industrials (furgonetes) i autocaravanes, a més de peces i accessoris. La mostra comptarà amb la participació de 30 expositors, distribuïts en una àrea d'exposició neta de 7.830 m2, lleugerament superior a la de l'edició anterior. L'horari de la 27a edició del certamen, que tindrà lloc al Pavelló 4 de Fira de Lleida i a la Zona Exterior del recinte firal, serà de 10 a 14 i de 16 a 20 hores.

Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, realitzarà una visita institucional al recinte firal demà divendres a partir de les 12.00 hores.

Com en anys anteriors, a Lleida Ocasió els visitants podran trobar vehicles amb diverses tecnologies com benzina, dièsel, híbrids, híbrids endollables i elèctrics. El certamen destaca com a plataforma comercial que fomenta la renovació del parc automobilístic de turismes i vehicles industrials lleugers amb la venda de models més sostenibles, incloent també la presència d'autocaravanes amb una orientació principalment turística.

Lleida Ocasió està organitzat per Fira de Lleida i compta amb la participació de les principals empreses del sector. L'any passat, a la demarcació de Lleida, es van vendre un total de 16.496 vehicles d'ocasió (2,6 vehicles de segona mà per cada vehicle nou venut).

Comparteix

També t'interessarà