Lleida, referent de l’esport base femení

REDACCIÓ
27-06-2022
  • Lleida, referent de l’esport base femení
    Peu de foto: 
    Foto Ajuntament de Lleida

Aquest cap de setmana, Lleida ha estat un cop més referent en l’esport i, especialment, en l’esport femení de base, amb l’organització del Campionat d'Espanya de Gimnàstica Artística, que ha acollit més de mil atletes en el Pavelló municipal Barris Nord, durant els quatre dies de competició.

El regidor d’Esports, Ignasi Amor, que juntament amb el regidor de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica, Jaume Rutllant, han participat aquesta tarda en el lliurament de trofeus als primers classificats, ha destacat la capacitat organitzativa de la ciutat i l’aposta de la Paeria per acollir grans esdeveniments esportius. “En especial, per aquells que fomenten l’esport de base, femení i inclusiu, factors tots ells que coincideixen en aquest campionat”, ha puntualitzat.

“La ciutat continua apostant per aquest tipus d’esdeveniments, perquè ens aporten nombrosos visitants, ja que, a les 1.098 esportistes inscrites, cal afegir 133 entrenadors i tots els familiars que les acompanyen. Plegats aporten valor i coneixement de la ciutat i els seus atractius arreu del territori”, ha manifestat el regidor.

Ignasi Amor també ha assenyalat la capacitat organitzativa de la ciutat en competicions d’alt nivell i a més de fer-ho de forma simultània, per la qual cosa no només ha recordat que fa un mes Lleida va ser la seu dels Campionats d’Espanya de Clubs de Bàsquet Cadet Femení i les Copes del Rei/Reina absoluts d’Hoquei Patins, sinó que també aquest cap de setmana, en el Pavelló municipal Onze de Setembre, s’ha celebrat el Campionat de Patinatge Artístic Trofeu Lleida Avançats amb el suport de la Paeria.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta