Lleida restableix l'horari habitual de busos i només una línia es veurà afectada

REDACCIÓ
Publicat: 
09-01-2022
Actualitzat: 09-01-2022 20:12
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lleida restableix l'horari habitual de busos i només una línia es veurà afectada
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

El servei d’autobusos urbà de Lleida avança cap a la normalització, després que l’Ajuntament i l’empresa concessionària Moventis haguessin de reorganitzar els horaris de diverses línies el passat divendres, a causa de les baixes de conductors afectats per la Covid-19, per intentar donar una major cobertura als usuaris.

“Mercès a la incorporació d’alguns treballadors de baixa a les seves funcions, s’ha realitzat una nova reorganització per tal d’aconseguir una cobertura més gran del servei, ja que ens preocupava especialment aquest pròxim dilluns, primer dia de la tornada al col·legi després de les vacances de Nadal”, ha explicat el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament, Joan Ramon Castro, que ha confirmat que els serveis que tenen incidència en els centres escolars funcionaran amb normalitat.

Fruit d’aquesta reorganització, aquest dilluns només la línia L-5 (Arnau de Vilanova – Estació d’Autobusos) es veurà afectada, ja que funcionarà amb el mateix horari que ho fa els dissabtes. “Això implica que la freqüència de pas dels vehicles serà cada 30 minuts, en comptes de cada 18, com ho seria en un dia feiner habitual. Pel que fa a la resta de línies, el servei es normalitza en totes elles”, segons ha continuat detallant el regidor de Mobilitat.

El passat divendres, les baixes laborals per Covid de conductors de l’empresa concessionària van obligar a reduir la freqüència de pas en dues línies: la L-20 (Ronda) i la L-3 (Exteriors- Hospital) on es va haver de realitzar el servei amb un autobús menys.  

Comparteix

També t'interessarà