Lleida s'alia contra el coronavirus

REDACCIÓ
16-12-2020
  • Lleida s'alia contra el coronavirus

La maquinària per a la vint-i-novena edició de La Marató de TV3, que s’emetrà diumenge, ja està en marxa. Entitats, ajuntaments i centres educatius de les comarques lleidatanes ultimen els preparatius per a les activitats que contribuiran a la gala solidària, que en aquesta ocasió recaptarà fons per a la investigació del virus SARS-CoV-2.

Des de principis de març, el coronavirus ha provocat una situació excepcionalitat sanitària a tot el món i només a la demarcació de Lleida s’ha saldat amb més de 24.500 casos i 506 defuncions a la província.

Desenes de municipis de tota la província s’han bolcat en la iniciativa, malgrat les restriccions

Malgrat les restriccions de mobilitat, desenes de municipis lleidatans han tornat a fer gala del seu esperit solidari i han organitzat al voltant de 190 activitats que inclouen sortejos, venda de productes, caminades, cercaviles i espectacles d’animació, entre moltes altres iniciatives.

A Alcarràs, els alumnes i docents de l’escola Comtes de Torregrossa han optat per compartir un vídeo en el qual canten la melodia de La Marató, titulada Serem més forts, en llenguatge de signes.

“En un any molt difícil, marcat per l’ús de les mascaretes i la distància social, hem cantat amb tot el nostre cor i cos per transmetre un missatge d’esperança”, van explicar des de l’equip directiu del centre, i van destacar que “tots els petits de l’escola, des de P3 fins a sisè de Primària, s’han bolcat moltíssim en la iniciativa”.

Encara que moltes propostes se celebraran diumenge vinent, coincidint amb l’emissió del programa, Ponent ja ha recaptat més de 5.500 euros per contribuir en la lluita contra el virus. Entre aquestes activitats destaquen les organitzades per Club Caminants de Sudanell, que ha aconseguit 1.407 euros amb una caminada, una xocolatada i un sorteig de cupons de regal en establiments locals.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?