Lleida ‘tanca’ el Nadal amb l’entrega de premis dels concursos de pessebres

REDACCIÓ
14-01-2019
  • Lleida ‘tanca’ el Nadal amb l’entrega de premis dels concursos de pessebres

L’Auditori Enric Granados de Lleida va acollir ahir l’entrega de premis dels concursos de pessebres que organitza l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes, en un acte amb què es va clausurar el cicle d’activitats de Nadal que impulsa cada any aquesta entitat en col·laboració amb la Paeria.

La tinenta d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, va presidir l’acte al costat del president dels pessebristes, Àngel León, entre altres autoritats. María Concepción Vidal, Josep Garcia Pano, Joan Pla Orgaz, Iker Zabayos, Maria Naranjo, Pau Purroy Arnó, Júlia Pérez Giné, família Expósito-Zúcar, Associació de Dones Adells, Institució Lleida Espai Arabell, Gelats Glas, Emili Elias i el santuari de Sant Antoni de Pàdua van ser els guanyadors en la dotzena de categories dels concursos d’adults, infantils, familiars, juvenils, entitats, comerços o esglésies. Ikea Escusa, del Col·legi Episcopal, va guanyar el premi especial de l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes. Marie Baltrusch, del col·legi Santa Anna, es va emportar el premi de la Paeria al pessebre més imaginatiu i el Col·legi Episcopal, el guardó de la Diputació al millor conjunt pessebrista.

Un recital de nadales a càrrec de diverses corals infantils i juvenils, amb la cantata final Lleida canta nadales a Europa, va posar el colofó a l’acte.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que les disfresses de Carnaval són sexistes?

Carregant...
Load next