Lleida tanca l'aparcament de l'estació de trens per la construcció de la nova estació d'autobusos

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
20-05-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lleida tanca l'aparcament de l'estació de trens per la construcció de la nova estació d'autobusos
    Peu de foto: 
    Aparcament de l'estació de trens ©Ajuntament de Lleida

L'aparcament de zona blava d’alta rotació situat a la cantonada del carrer Príncep de Viana i la plaça Ramon Berenguer IV, al costat de l’estació de trens, ha quedat anul·lat definitivament a partir d'avui, dilluns 20 de maig, degut a la construcció de la nova estació d’autobusos de la ciutat.

Com a alternativa a aquest pàrquing, que compta amb 47 places, s’ofereix l’aparcament soterrani de l’estació Lleida Pirineus, que permet 15 minuts d’estacionament gratuït per a les persones que van a deixar o recollir algú a l’estació.

L’empresa encarregada de les obres ha delimitat amb tanques tot el perímetre d’aquest espai, incloent-hi una amplada d’un metre de la plaça (que actualment ocupa un aparcament de motos), que quedarà inclosa a la zona d’obres.

L’actuació no afectarà les voreres dels carrers Príncep de Viana i Comtes d’Urgell, que mantindran la seva amplada actual. Tampoc està previst que les obres afectin la calçada per ara. L’entrada i sortida dels vehicles a les obres es farà tant per l’accés actual a l’aparcament de zona blava com per l’accés històric de la Farinera La Meta, i les obres es realitzaran des de l’interior del recinte.

Les obres de construcció de la nova estació, impulsades per la Generalitat de Catalunya, van iniciar-se dilluns passat i tenen una durada prevista de 22 mesos.

Comparteix

També t'interessarà