LleidaClick clou la segona edició rebent 5.500 visitants

REDACCIÓ
09-12-2019
  • LleidaClick clou la segona edició rebent 5.500 visitants
  • LleidaClick clou la segona edició rebent 5.500 visitants

LleidaClick ha tancat aquesta edició amb una afluència de 5.500 visitants, una xifra que els organitzadors consideren força positiva si es té en compte que enguany el saló només s’ha desenvolupat durant tres dies, segons ha manifestat Ignasi Puig, responsable del saló.

Puig s’ha mostrat molt satisfet del nivell dels diorames que s’han exhibit aquest any i de la resposta del públic i ha dit que “per segon any consecutiu, la important afluència de visitants al saló ha demostrat que es tracta d’una proposta d’oci, didàctica i enriquidora, que agrada a tota la família i que enganxa a grans i petits”.

El màxim responsable de LleidaClick considera que els tres dies de festa i la climatologia han estat dos factors que han afavorit que les famílies visitessin LleidaClick, a més de la recent estrena als cinemes del film Playmobil: la pel·lícula, “un fet que ha animat a molts a visitar el saló i a gaudir dels diorames, amb clicks de tota mena i temàtiques”.

Pel que fa al públic, els visitants han valorat especialment la diversitat i els estils de les creacions, destacant treballs que, per exemple, demostren l’evolució del món del circ al llarg dels anys; la customització de les figures del diorama napoleònic; o la composició dedicada a l’Horta de Lleida.

El director de LleidaClick, Ignasi Puig, es marca com a repte per a la pròxima edició a Lleida “l’obligació de continuar sorprenent el visitant amb noves creacions i diorames que l’entusiasmin”, ha dit.

Pel que fa a l’àmbit comercial, els expositors han assegurat que els clicks personalitzats (Messi, per exemple), els personatges de Frozen i les figures d’animalets han estat els més sol·licitats pels petits.

També ha tingut força èxit el Concurs del Click Amagat, en el qual els visitants havien de trobar entre els 18 diorames exposats tres personatges de referència per al públic infantil (Spiderman, Malèfica i 3 figures de la Patrulla Canina).

Cal recordar que LleidaClick ha comptat amb onze expositors procedents de Catalunya, Andalusia, Madrid, Aragó, Alemanya i de Bèlgica, i amb 18 diorames de gran format centrats en temes històrics, nadalencs o relacionats amb Lleida, amb unes 8.000 figures humanes i d’animals.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...