LleidaJove estrena un pòdcast dedicat al Talent Z de la ciutat

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
03-06-2024
Actualitzat: 19-06-2024 12:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • LleidaJove estrena un pòdcast dedicat al Talent Z de la ciutat
    Peu de foto: 
    Marina Pérez i David Geli, en un moment del podcast Lleida: TalentZ ©Ajuntament de Lleida

LleidaJove ha estrenat aquest diumenge, 2 de juny, el podcast "Lleida: TalentZ" que, una vegada al mes, entrevistarà una persona jove que destaqui pel seu talent en qualsevol camp. La presentadora de l’espai és la comunicadora Marina Pérez, estudiant de Comunicació i Periodisme Audiovisual a la UdL, que en els darrers temps ha acumulat milers de seguidors a les xarxes socials reivindicant Lleida amb un toc d’humor.

El primer convidat de "Lleida: TalentZ" també és un jove molt conegut a les plataformes digitals, David Geli, cuiner i emprenedor que s’ha especialitzat en l’elaboració de truites de patates i en divulgar consells sobre la seva preparació tant a través de les seves xarxes socials com dels mitjans de comunicació. El seu compte @davidgelicook compta amb 47.800 seguidors a Tik Tok i amb 58.600 a Instagram. Al llarg de la conversa amb Marina Pérez, David Geli repassa com es va introduir en el món de la cuina i de la comunicació i quins projectes té en marxa.

Amb el podcast "Lleida: TalentZ", el Departament de Joventut de la Paeria vol donar a conèixer el talent de la generació z de la ciutat, valorar la seva tasca i contribuir a fer que inspiri a altres nois i noies.

LleidaJove ha unit esforços amb els coworkers de la Casa de Fusta del c. Cavallers per fer el rodatge i la producció de l’espai.

Comparteix

També t'interessarà