Llet de Cabres Catalanes sortejarà un lot de formatges certificats durant la Fira de Sant Miquel

REDACCIÓ
26-09-2019
  • Llet de Cabres Catalanes sortejarà un lot de formatges certificats durant la Fira de Sant Miquel

Avui comença la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida, en la qual Llet de Cabres Catalanes hi participarà amb un estand propi on al llarg dels quatre dies de fira l’aniran ocupant els diferents integrants del segell, que no perdran l’oportunitat d’explicar aquest projecte integrador del territori al públic assistent. Enguany, l’associació de ramaders i formatgers catalans participarà a la fira amb una nova imatge corporativa, que es podrà observar tant amb la retolació de l’estand, la nova indumentària dels socis com també en els nous suports gràfics del segell. Aquesta esdevé una acció més de les que en aquest 2019 han emprès des de Llet de Cabres Catalanes amb la voluntat de seguir apostant per la promoció dels productes elaborats amb llet de qualitat certificada, i alhora per beneficiar el creixement i la potenciació del sector del cabrum lleter del país.

Com a novetat d’aquesta propera fira, l’associació ha organitzat un concurs per als visitants al seu estand, ubicat al Pavelló 3, amb un premi molt suculent: un gran lot de formatges elaborats amb llet certificada, corresponents a les quatre marques formatgeres que integren actualment el segell, i que estarà a la vista de tothom durant la fira. Per això durant els quatre dies a l’estand de l’associació s’hi podran veure dues lleteres i una pregunta: Quants litres hi ha en les dues lleteres? Així doncs els visitants de la fira que vulguin participar al concurs només hauran d’atansar-se a l’estand i sospesar les dues lleteres alhora, mentre proven d’endevinar els litres que contenen ambdós recipients junts.

Les juguesques de cada participant es deixaran per escrit i s’inseriran dins l’urna que hi haurà exposada a l’estand, i no serà fins la setmana següent quan el guanyador es comuniqui a través de les xarxes socials de l’associació

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?