Lleure, esport i educació s’alien per Setmana Santa

REDACCIÓ
16-04-2019
  • Lleure, esport i educació s’alien per Setmana Santa

El pavelló 3 de la Fira de Lleida és des d’ahir i fins dijous un gran pati de jocs que pretén fer les delícies dels més petits durant les vacances de Setmana Santa. Es tracta del Cucalòcum Primavera, que en aquesta dotzena edició ofereix una vintena de propostes lúdiques per als nens d’entre 1 i 12 anys.

A banda dels llits elàstics, un carrusel i un castell inflable, el parc infantil compta amb un circuit de psicomotricitat i exercicis d’hoquei, futbol, minitenis i bàsquet que promocionen l’exercici físic des de la infantesa.

Quant a les activitats didàctiques, el Cucalòcum Primavera ofereix els visitants la possibilitat de convertir-se en petits malabaristes amb els tallers de circ, així com científics o castellers de la penya Castellers de Lleida.

Per als nens d’entre un i tres anys, hi ha un espai de ludoteca amb peces de colors i explica contes. Com ja és tradició, l’Associació Espanyola contra el Càncer s’ha afegit a la iniciativa amb una parada amb productes solidaris i un concurs de dibuix per als més creatius.

L’entrada al Cucalòcum Primavera, un saló que pretén afavorir la conciliació familiar i laboral, té un preu de 3 euros per als nens i 2 per als adults. Així mateix, l’horari és de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que Lleida és una ciutat segura?