Lliuren una medalla centenària a Joaquín Mariñosa a Almenar

REDACCIÓ
Publicat: 
20-08-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lliuren una medalla centenària a Joaquín Mariñosa a Almenar
    Peu de foto: 
    Generalitat de Catalunya

El director dels Serveis Territorials de Drets Socials a Lleida, Joan Segura, ha lliurat una medalla centenària a Joaquín Mariñosa Badía a la residència Bona Estada d’Almenar (Segrià). El Joaquín va néixer a Graus (Osca), dins una família de quatre germans. Va treballar com a oficinista d’Enhera les obres del pantà de Santa Anna, al riu Noguera Ribagorçana. Aquí va conèixer l’Alegria, del poble d’Alfarràs (Segrià), amb qui es va casar. El Joaquín va fer carrera dins de l’empresa a Barcelona. En prejubilar-se, als 60 anys, es va establir a Alfarràs.

Els nebots del Joaquín consideren que en ell i en la tieta han tingut un altre pare i una altra mare i li manifesten una estima molt profunda.

El Joaquín viu de manera autònoma i posseeix unes facultats mentals i intel·lectuals excel·lents. Li agrada llegir, mirar la televisió i passejar.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Drets Socials. Es tracta d’una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

Comparteix

També t'interessarà