Lo Marraco de Lleida sortirà al carrer per Sant Jordi

REDACCIÓ
20-04-2020
  • Lo Marraco de Lleida sortirà al carrer per Sant Jordi

La regidoria de Cultura de Lleida va anunciar ahir un programa d’activitats per celebrar aquesta setmana la festa de Sant Jordi, sobretot a les xarxes socials, encara que va destacar que amb la voluntat d’atansar la llegenda als més petits, Lo Marraco sí que sortirà durant la diada a fer un volt per tots els barris de la ciutat. El recorregut i l’horari es faran públics pròximament.

D’altra banda, es proposarà elaborar roses de forma artesanal per decorar balcons i finestres dijous vinent i penjar fotos a Instagram, explicant també a Twitter quin és 'El llibre de la meva vida,' per què i amb qui es voldria compartir.

Així mateix, des d’avui i fins dijous s’ha posat en marxa un trivial literari de 25 preguntes que es podran respondre a través del perfil d’Instagram de la Paeria, així com tres blocs de presentacions virtuals de novetats editorials lleidatanes amb una conversa en directe entre el guionista i actor Ferran Aixalà i una dotzena d’escriptors. A més, els usuaris i voluntaris de la Xarxa Solidaritat Lleida rebran un exemplar de la nova edició de l’Escata de Drac, amb relats inèdits de diversos autors. Qui ho vulgui, podrà descarregar- se-la en format pdf del web de la regidoria.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de cancel·lar les processons aquesta Setmana Santa?