L'obra "Animal negre tristesa" o com un incendi pot canviar les nostres vides, arriba a Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
20-03-2023
Actualitzat: 20-03-2023 11:08
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'obra "Animal negre tristesa" o com un incendi pot canviar les nostres vides, arriba a Lleida
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

“Animal negre tristesa” arriba aquest divendres, 24 de març, a les 20 hores, al Teatre de la Llotja, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida. Dirigida per Julio Manrique i escrita per Anja Hilling, aquesta producció de la Sala Becket mostra un petit i privilegiat grup d'éssers humans que, amb la imprudència d'un grup de nens que juguen despreocupadament a l'ombra dels arbres, ignorant qualsevol perill, obren les portes de l'infern.

Un incendi pot canviar les nostres vides

Quatre homes, dues dones i un nadó van d'excursió a un bosc. Són gent bella, rica i creativa. Discussions cíniques i el joc perenne de l'amor i la distància marquen les converses. Aquesta vegada, els personatges han abandonat conscientment la ciutat, per veure què els depara una nit enmig de la natura.

De sobte, salta inadvertida una espurna, que provoca un incendi infernal. Tots fugen i es dispersen en totes direccions. De cop i volta, l'únic que compta és salvar la pròpia vida. L'experiència de por mortal, solitud i la vulnerabilitat pròpia davant la naturalesa desfermada llança els supervivents a una vida quotidiana que no estan en condicions d'afrontar.

Les entrades (25 € general / 22,5  € Amic/Amiga de LaTemporada) es poden comprar a les taquilles de l'Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l'Escorxador i al web de LaTemporada Lleida.

Cal recordar el descompte d’Amic/Amiga de LaTemporada amb què es podrà gaudir d’un 10% de descompte a tots els espectacles de la programació municipal d’arts escèniques. Amb els abonaments 3 i 5 també es pot aconseguir fins a un 25% d’estalvi entre 36 espectacles, així com triar la millor localitat.

A més, els estudiants de música, teatre i dansa que siguin menors de 20 anys es poden aplicar el 50% de descompte fent aquest tràmit online.

Comparteix

També t'interessarà