L'oci nocturn de Catalunya encara no té data per tornar a obrir

ACN
Publicat: 
10-05-2021
Actualitzat: 10-05-2021 13:45
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'oci nocturn de Catalunya encara no té data per tornar a obrir

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha explicat que la reobertura de l'oci nocturn es farà de forma lenta, segura, regulada i en exteriors per no haver de fer passos enrere. En una entrevista a Rac1, ha afegit que "no podem cometre l'error d'anar massa ràpid". 

"A poc a poc per no fer passos enrere"

Els següents passos en la reobertura dels sectors més castigats per les restriccions es faran a poc a poc per evitar haver de fer passos enrere. Interior es va reunir divendres passat amb el sector de l'oci nocturn per valorar un pla sectorial de reobertura per aquest sector que implicaria començar reobrint lentament l'oci nocturn regulat a l'exterior.

A part de l'oci nocturn, Sàmper també s'ha referit als creuers. "Volem tornar a la normalitat com més aviat millor, el que no puc dir és una data perquè ho volem fer de forma ràpida i segura". Pel que fa a la restauració, les properes mesures tindran a veure amb un increment de l'aforament i de l'horari d'obertura.

El problema de la reobertura dels estadis de futbol, segons Sàmper, són els accessos, que generen cues a l'entrada. "Potser s'ha de fer una entrada en dues hores".

D'altra banda, s'ha mostrat convençut que l'impacte de la celebració del final del toc de queda sobre l'evolució de la pandèmia serà "lleu o pobre" com el de Setmana Santa amb l'obertura del confinament comarcal. 

Comparteix

També t'interessarà