L'oferta turística del Pirineu i les terres de Lleida a Fitur 2023

REDACCIÓ
Publicat: 
17-01-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'oferta turística del Pirineu i les terres de Lleida a Fitur 2023
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Fitur)

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, amb la marca Ara Lleida, participa del 18 al 22 de gener a la nova edició de la Fira Internacional de Turisme-Fitur que se celebra al recinte Firal IFEMA de Madrid per promocionar tota l'oferta turística que proposa la demarcació com ara el turisme actiu i els esports d'aventura, la neu, la natura, els productes culturals i la gastronomia, a més del patrimoni natural i cultural del conjunt del territori que disposa de diferents reconeixements de Patrimoni Mundial per la UNESCO com també altres segells internacionals de protecció i de desenvolupament socioeconòmic sostenible.

Aquesta nova edició de Fitur recupera enguany la plena normalitat i per primera vegada en els darrers tres anys estarà exempta de restriccions sanitàries. Fitur 2023 tindrà com un dels principals focus d’atenció la sostenibilitat, i les comarques de Lleida també presentaran les seves propostes i projectes en els quals s’està treballant en aquest àmbit. Així, cal destacar que aquest any l’Observatori de sostenibilitat, Fitur Next, té previst abordar el repte de com pot el turisme contribuir a la regeneració del medi natural, amb una programació d’activitats sobre turisme regeneratiu.

El president de la Diputació, Joan Talarn, acompanyat per la vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol, assistiran al saló de turisme i participaran en els diferents actes organitzats amb motiu de Fitur a l’estand de Catalunya. El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, inaugurarà a les 12.00 hores l’estand de Catalunya, que inclou el conjunt de marques  turístiques del país.  

Totes les comarques de Lleida estaran representades a Fitur, on mostraran tota la seva oferta turística per a aquesta nova temporada als taulells de Pirineus i Terres de Lleida. El Patronat de Turisme participarà a Fitur dins l’estand de Catalunya de l’Agència Catalana de Turisme (pavelló núm. 7), a l’espai amb la marca Pirineus, on hi haurà la representació dels consells comarcals de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i el Solsonès, i a l’espai Terres de Lleida, amb els consells comarcals de les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l’Urgell. També Turisme de Lleida, de la ciutat de Lleida, estarà present en el mòdul de Terres de Lleida. La Val d’Aran hi té un espai propi amb les marques de Pirineus i Terres de Lleida, respectivament, dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme.

Comparteix

També t'interessarà