L’oficina de turisme de la Pobla de Segur incrementa el nombre de visitants atesos

REDACCIÓ
Publicat: 
29-10-2019
Actualitzat: 29-10-2019 9:52
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L’oficina de turisme de la Pobla de Segur incrementa el nombre de visitants atesos

L’oficina de turisme de la Pobla de Segur, ubicada des del 2018 a la nova Estació d’Esports i Natura al Pirineu, augmenta en un 173% el nombre de visitants en aquesta última temporada. En concret, l’increment en el nombre de visitants atesos ha passat de prop de 2.000 persones durant l’estiu del 2018 a 5.000 l’estiu de l’any 2019. Les dades anteriors mostren que la tendència ja anava a l’alça, amb un augment mig anual del 15% entre els anys 2015 i 2018.

Actualment, l’oficina municipal de turisme es troba a l’Estació d’Esports i Natura al Pirineu, un edifici renovat que alberga també el centre d’atenció al ciclista i senderista i un espai interpretatiu de la fauna, flora i geologia de les zones naturals més properes. Les obres de rehabilitació de l’antiga estació de tren de la Pobla de Segur, realitzades mitjançant el projecte Green Pyrenees Slow Tourism (GPS Tourism), han permès la dinamització d’aquest edifici, que romania tancat des de finals dels anys 80, per tal de promocionar els principis d’ecomobilitat turística i de fomentar els valors de conservació del patrimoni natural i cultural entre la població.

Segons el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol, "parlem d’una inversió productiva i una aposta eficaç que han permès renovar l’antiga estació de la Pobla de Segur i reconvertir-la en l’Estació d’Esports i Turisme del Pirineu". Segons ell, "aquest fet que la fa un reclam únic en aquests territoris, que aspira a promoure nous models turístics aprofitant l’entorn inigualable del que gaudeix la nostra comarca".

Comparteix

També t'interessarà