L’OJC i la Fundació ICG ofereixen el concert “La força de les idees”

REDACCIÓ
Publicat: 
22-09-2022
Actualitzat: 22-09-2022 10:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L’OJC i la Fundació ICG ofereixen el concert “La força de les idees”
    Peu de foto: 
    Orquestra Simfònica Julià Carbonell

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell i el Grup empresarial ICG han renovat el seu conveni de col·laboració i, un dels molts fruits d’aquest acord, es materialitza en un concert que tindrà lloc aquest divendres, 23 de setembre, a les 19:00 hores a l’Auditori Enric Granados de Lleida.

El concert porta el títol “La força de les idees” i inclou un repertori d’obres de grans compositors com Händel, Corelli, Brahms, Strauss, Serra, Bizet, Dvorak, entre d’altres. Sota la direcció d’Alfons Reverté, s’ha preparat especialment un programa amb obres clàssiques molt conegudes com “El Danubi blau”, “Carmen”, “Carmina Burana” o temes tan populars com “El cant dels ocells” o, fins i tot”, “Grease!”.

Durant l’espectacle musical, també es comptarà amb la col·laboració d’Alba G. Corral, considerada una de les referents internacionals de l’art generatiu mitjançant programari. Aquesta artista visual crea, en els espais escènics, paisatges numèrics que dialoguen amb la música i l’escena.

Conveni de col·laboració amb el Grup tecnològic ICG

El Grup tecnològic ICG reforça el seu compromís per impulsar i promoure la música i la cultura de les comarques de Lleida amb la renovació del conveni entre la Fundació ICG i la Fundació de l’Orquestra, que suposarà una aportació de 50.000 € per a les temporades 2022-2023.

La signatura del conveni va tenir lloc el passat 15 de setembre en un acte que va comptar amb la participació del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i el president del Grup ICG, Andreu Pi. També van assistir-hi el president de la Fundació ICG; Antoni Siurana; el secretari i coordinador general de la Fundació Julià Carbonell, Antoni Pallès, i el gerent de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell, Joan Cortina. Alhora, van ser-hi presents, els vicepresidents de la Diputació, Jordi Latorre i Estefania Rufach; la directora general Financera i Acció Corporativa d’ICG, Meritxell Pi, i el director de Comunicació, Relacions Institucionals i RSC del Grup ICG, Berenguer Pla.

Amb aquesta actuació, la Fundació ICG aporta una dotació econòmica en concepte de col·laboració per a la realització de l’activitat i promoció de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida. La Fundació ICG va ser la primera entitat privada que es va sumar a l’impuls i patrocini de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell, amb la signatura d'un conveni l'any 2018.

Comparteix

També t'interessarà