Lola Herrera amb ‘Cinco horas con Mario’, diumenge al Teatre de la Llotja

REDACCIÓ
11-11-2019
  • Lola Herrera amb ‘Cinco horas con Mario’, diumenge al Teatre de la Llotja
  • Lola Herrera amb ‘Cinco horas con Mario’, diumenge al Teatre de la Llotja

Lola Herrera protagonitza ‘Cinco horas con Mario’, un clàssic de Delibes que arriba diumenge al Teatre de la Llotja de Lleida, 40 anys després de la seva primera representació al novembre de 1979. L’actriu ha interpretat el paper de Carmen Sotillo amb 44, 66 i 84 anys, un fet excepcional en el món del teatre.

Cinco horas con Mario’, de Sabre Produccions i Pentación Espectáculos, porta al públic al març de 1966. Carmen Sotillo acaba de perdre el seu marit Mario de forma inesperada. Un cop les visites i la família han marxat, ella sola vetlla durant l’última nit el seu marit i inicia amb ell un monòleg-diàleg en el qual descobrim les seues personalitats i els conflictes del seu matrimoni.

Al 2016, amb motiu del 50è aniversari de la publicació de l’obra, es reposa Cinco horas con Mario per tercera vegada (la primera, al novembre de 1979; la segona, al 2001), i emprèn al 2018 la gira que ara arriba a Lleida.

Les entrades (20€ la general i 16€ la reduïda) es poden comprar als webs de LaTemporada Lleida i Teatre de la Llotja, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta