L’oposició de Castelló de Farfanya, en escac al dimitir els edils de PDeCAT

E. FARNELL
07-07-2018
  • L’oposició de Castelló de Farfanya, en escac al dimitir els edils de PDeCAT

L’oposició municipal de Castelló de Farfanya s’ha quedat en escac al dimitir els dos edils de PDeCAT, la cap de llista Noemí Almuzara i el número dos, Francisco Bruguet. Val a recordar que el 2016 una altra membre, Mari Cruz Valdivia, va passar a ser adscrita. Francisco Bruguet ja va dimitir fa unes setmanes i aquesta renúncia va passar pel ple municipal.

No obstant, la dimissió de la líder de l’antiga CDC a Castelló Noemí Almuzara es va conèixer dijous a través d’una carta remesa al consistori. Almuzara va explicar ahir que dimiteix estrictament per motius personals i laborals. “Actualment visc i treballo a Aragó i el millor és que cedeixi el càrrec a una persona que pugui atendre amb més disponibilitat els temes del consistori”, va dir. Així mateix, Francisco Bruguet també va al·legar qüestions personals en la seua dimissió.

El president comarcal de PDeCAT a la Noguera, Eloi Bergós, va indicar que respecten els motius de la dimissió i que seran els pròxims de la llista els que lideraran durant aquest últim any de mandat l’oposició “constructiva” al consistori de Castelló. Ara es convocarà un ple per acceptar la renúncia d’Almuzara i per nomenar els nous edils. Per la seua part, l’alcaldessa, Cristina Lafay, va criticar la dimissió dels dos edils la dificultat per treballar amb el grup de l’oposició, que “des del primer dia han fet molt mal i mai han treballat des d’un punt de vista positiu”.

Fa dos anys va dimitir l’alcalde d’ERC Manuel Medà després de disset anys al càrrec. El canvi d’alcaldia va arribar amb un enfrontament entre la nova alcaldessa, Cristina Lafay, i el grup de Convergència al primer ple tens del nou equip de govern.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?