L’Orfeó Lleidatà estrenarà ‘Immortal, un cant a la vida’, que fusiona cant coral, música i dansa

REDACCIÓ
Publicat: 
07-02-2024
Actualitzat: 08-02-2024 11:08
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L’Orfeó Lleidatà estrenarà ‘Immortal, un cant a la vida’, que fusiona cant coral, música i dansa
    Peu de foto: 
    Orfeó Lleidatà

‘Immortal’ deconstrueix un rèquiem clàssic amb obres que van des del Cant de la Sibil·la fins a Lady Gaga, passant per rèquiems tan coneguts com els de Mozart, Fauré o Lloyd Weber


IMMORTAL, Un cant a la vida és el nou espectacle musical del Cor de l’Orfeó Lleidatà que s’estrenarà el 27 d’abril al Teatre de la Llotja amb un company de luxe,  el Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona. Serà la primera vegada que el centre de formació de dansa de referència a Catalunya actuarà al Teatre de La Llotja en una producció que fusiona el cant coral i la dansa contemporània.

Ideat originalment per Pol Pastor, ‘IMMORTAL’ transforma l’estructura clàssica d’un rèquiem per apropar-la al gran públic. La posada en escena combina d’una forma màgica el cant, la música i la dansa amb un extens repertori d’obres que abracen totes les èpoques i estils. Des de clàssics medievals com el Cant de la Sibil·la fins a la música més actual de Lady Gaga, passant per fragments d’alguns dels rèquiems més coneguts i impactants com els de Mozart, Fauré o Lloyd Weber. Una experiència única per gaudir d’un viatge musical i visual sorprenent i ple de bellesa. 

Hi haurà més de cent cinquanta persones damunt l’escenari amb uns cent cantaires i cinquanta ballarins, amb el Cor de l’Orfeó Lleidatà, la col·laboració del Cor Jove, el cos de ballarins del Conservatori Professional de Dansa, a més de l’acompanyament d’una orquestra clàssica i un combo modern. La direcció escènica és de Dani Coma, que ja es va estrenar l’any passat al Teatre de la Llotja dirigint l’espectacle ‘Mare Terra’ i el darrer Christmas & Hits, Emili Gutiérrez és el coordinador del projecte coreogràfic i la direcció musical anirà càrrec del director titular del Cor de l’Orfeó Lleidatà, Pol Pastor.

Comparteix

També t'interessarà