L’Orquestra Julià Carbonell estrena una nova publicació digital

REDACCIÓ
05-04-2021
  • L’Orquestra Julià Carbonell estrena una nova  publicació digital

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell fa un pas més per apropar la seva música i la seva proposta divulgativa arreu creant una publicació digital on s’informa de tota l’actualitat sobre l’orquestra lleidatana.

D’aquesta manera, tothom interessat en conèixer les seves principals novetats, tenen una eina complementària al web i amb una periodicitat regular. La publicació, a més, vol també ser una eina de difusió i d’entreteniment al voltant de la cultura i de la música i, per aquesta raó, s’inclouen seccions com articles en profunditat, entrevistes a diferents personatges d’actualitat, anècdotes curioses sobre el món de la música o perfils a membres de l’orquestra per conèixer-los més d’aprop.

En aquest primer número, per exemple, la publicació digital de l’OJC entrevista al prestigiós escriptor Miquel Desclot. Alhora, s’hi pot llegir un interessant article en profunditat sobre els beneficis de la musicoteràpia a càrrec de la professora Pilar Planavila, curiositats sobre el món de la música a proposta de Santi Riu o un perfil complet del violista de l’OJC, Eduard Boleda.

Així, l’Orquestra implementa una nova eina per estar al costat dels interessats en el món de la música i difondre amb més amplitud el dia a dia del seu projecte musical.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta