L'ús del transport escolar a l'Alt Pirineu i Aran, insignificant en el retorn a les aules

ACN
01-06-2020
  • L'ús del transport escolar a l'Alt Pirineu i Aran, insignificant en el retorn a les aules
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (ACN)

La demanda de transport escolar a les comarques del Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, l'Alta Ribagorça i l'Alt Urgell ha estat més testimonial que una altra cosa, aquest dilluns que s'han reobert els centres en fase 2 de la desescalada del confinament per la covid-19. Al Pallars Sobirà on feien ús uns 490 alumnes solament dos alumnes de sisè han demanat aquest servei per dimecres que ve i un per divendres. A la comarca del Pallars Jussà, també el dimecres i el divendres, s'activaran dos línies per portar dos nens a l'escola de la Vall Fosca. A aquesta comarca un total de 336 nens fan ús del transport. A l'Alta Ribagorça sis nens requeriran aquest servei tres dies a la setmana i a l'Alt Urgell un total de 2.

En el conjunt d'aquestes quatre comarques tot just una dotzena de nens faran ús d'aquest servei, que aquests dies els Consells Comarcals activen en funció de les demandes de les escoles o instituts.

A la Val d'Aran els alumnes es desplacen amb l'autobús de la línia regular de transport públic que ja existeix. És per aquest motiu que no s'ha hagut d'activar cap línia de transport addicional.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...