Mago de Oz, Doctor Prats, Enzel i Kapritxo, caps de cartell de la Festa Major de les Borges 2019

REDACCIÓ
24-08-2019
  • Mago de Oz, Doctor Prats, Enzel i Kapritxo, caps de cartell de la Festa Major de les Borges 2019

La Comissió de Festes de les Borges ha donat a conèixer la programació musical prevista per a la Festa Major 2019 de les Borges Blanques, que es durà a terme els dies 30 i 31 d’agost, 1, 2 i 3 de setembre. En ella, destaquen els grups Mago de Oz, Doctor Prats, Enzel i Kapritxo, com a caps d’un cartell que enguany comptarà amb 18 formacions i Dj diferents.

El primer plat fort arribarà divendres, 30 d’agost, a partir de la mitjanit i a la Zona de Penyes, on desprès del sopar del jovent, els populars terrassencs Doctor Prats seran els protagonistes d’una nit que també comptarà amb les versions dels manresans Autoput, i els ritmes del Dj XXP i el Dj Davi G.

De cara al dissabte, 31 d’agost, a partir de les 00.30 hores, a la Plaça Europa, arribarà el torn de l’històric grup de folk metal madrileny, Mago de Oz; tot i que allí estaran molt ben acompanyats pel rap combatiu dels barcelonins Lágrimas de Sangre; i per les conegudes versions del grup lleidatà la Cosa Nostra.

El diumenge, 1 de setembre, a la Zona de Penyes i a partir de les 18 hores, tindrà lloc l’Electrònic Sunset 2019, amb els DJ’s Schwarnold Arzenegger & Trebor. Més tard, cap a la 1 de la matinada, desprès de la popular i divertidíssima cursa d’Ornis, els Objectes Rodants No Identificats de les Borges, prevista a les 22 hores, la Zona de Penyes acollirà el pop lleidatà i borgenc dels apreciats Enzel; així com el Rock, Reggae i Ska del grup lleidatà la Reixa; a més a més de les vibrants mescles del Dj Mendo.

El dilluns, 2 de setembre, hi haurà una altra activitat simpàtica i emblemàtica a la capital garriguenca, la Cursa de Barques a les Basses del Terrall, a les 17.30 hores. A les 23 hores, la gresca continuarà amb el Correbars amenitzat pels ritmes afroamericans dels vilanovins ZeBrass Marching Band; que culminarà a la Zona de Penyes amb l’homenatge al rock català dels anys 90, a càrrec dels barcelonins Ruc ‘N’ Roll; i les combinacions musicals del Dj Pablo Osorio i el Dj David Morales.

Finalment, el dimarts, 3 de setembre, a partir de la mitjanit, la Zona de Penyes es bellugarà amb el reggae. l'ska, la cúmbia i la rumba, amb pinzellades de calypso, de la banda lleidatana i borgenca Kapritxo. A continuació, els Tabalers del Grup de Diables els Borjuts, s’encarregaran de traslladar el ritme fins al Pavelló Francesc Macià, on la Festa Major 2019 de les Borges posarà el punt i final amb les versions de l’orquestra lleidatana la Fania, i les melodies que surten dels plats del Nar6 Sound.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?