Mägo de Oz, a les Borges a l’estiu

REDACCIÓ
26-03-2019
  • Mägo de Oz, a les Borges a l’estiu

Mägo de Oz, una de les bandes més importants del heavy metal espanyol, acaba de publicar un nou disc d’estudi, Ira Dei, i la gira de concerts per presentar-lo en directe tindrà una parada a les Borges Blanques. La gira de l’anomenat Apocalipsis Tour (encara amb dates obertes) arrancarà a Madrid el 26 d’abril i, en la primera cita a Catalunya, arribarà a la capital de les Garrigues el pròxim 31 d’agost, en plena festa major de la localitat. De moment, la banda només té previstos concerts a Catalunya a Tarragona (14 de setembre) i Barcelona (7 de març de l’any que ve).

El grup madrileny, que la tardor passada va tancar la celebració del 30 aniversari, acaba de publicar l’àlbum d’estudi número 14, Ira Dei, la portada del qual ha generat una certa polèmica pel gran crucifix que llueix, amb l’actriu de cine per a adults Apolonia Lapiedra, que també ha servit de model als videoclips i la història conceptual de l’àlbum.

Val a recordar que Mägo de Oz es caracteritza per la seua heterogènia i peculiar proposta musical de barrejar el so del metal i hard rock tradicional amb la música clàssica, el rock and roll, el blues, la música celta o la música folk, entre altres gèneres. També ha destacat al llarg de la seua trajectòria l’escenografia dels seus concerts, que ha incorporat des de vaixells pirates fins a catedrals medievals, pirotècnia i posades en escena inèdites en el panorama musical espanyol. Aquest nou treball, Ira Dei, és un disc doble amb divuit cançons, entre les quals la que dóna nom a l’àlbum, un tema de caràcter simfònic de divuit minuts de durada.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?