Malestar al govern aranès per la retirada del projecte olímpic

REDACCIÓ
Publicat: 
21-06-2022
Actualitzat: 21-06-2022 21:11
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Malestar al govern aranès per la retirada del projecte olímpic
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Conselh Generau d'Aran)

Després de conèixer-se la decisió del Comitè Olímpic Espanyol (COE) de descartar de manera definitiva la candidatura olímpica dels Pirineus per a 2030, la síndica d’Aran ha lamentat “que s’hagi perdut una oportunitat única per al Pirineu, que ens hagués permès millorar les nostres infraestructures i, en conseqüència, la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, a més de situar-nos en el mapa com un territori de referència a nivell internacional en l’àmbit dels esports d’hivern”.

La síndica d’Aran ha posat de manifest també la seva “decepció davant la irresponsabilitat i actituds gens col·laboratives que han fet malbé una oportunitat d’aquestes dimensions”.

Vergés ha afirmat també que “des del Conselh Generau d’Aran continuarem treballant perquè, en un futur, sigui possible aconseguir una candidatura olímpica pirinenca, ja que el nostre territori mereix una oportunitat que possibiliti que ens puguem posicionar com a territori referent”. Així mateix, ha volgut “agrair al COE el seu treball tot aquest temps i continuarem treballant amb els seus representants per a aconseguir una candidatura més endavant”.

Comparteix

També t'interessarà