Malles a l’accés a Mont-rebei després del despreniment de l’estiu passat

X.R.
09-01-2020
  • Malles a l’accés a Mont-rebei després del despreniment de l’estiu passat

L’ajuntament de Sant Esteve de la Sarga ha instal·lat malles de protecció a la carretera que dóna accés directe al pàrquing de la Masieta del congost de Mont-rebei.

Aquesta actuació arriba després del despreniment que es va produir en aquest punt l’estiu passat i que va tallar la carretera durant diverses setmanes. Les obres formen part del projecte del consistori per reforçar la seguretat a la carretera.

L’alcalde, Jordi Navarra, va explicar ahir que per poder executar els treballs compten amb una ajuda de la Diputació de 50.000 euros. Han consistit en la col·locació de malles per prevenir nous esllavissaments i en la fixació d’algunes de les roques del pendent.

Navarra va apuntar que estan pendents de noves subvencions per continuar amb el projecte, que està valorat en 500.000 euros i que inclou el tram de la carretera local que va des del nucli de Moror fins al congost. El projecte contempla sanejar pendents, retirar pedres i roques de grans dimensions que amenacen de caure, instal·lar tanques i consolidar trams de pendents. Malgrat les actuacions dels últims mesos per estabilitzar diversos punts del pendent, Navarra va advertir: “Que ningú pensi que la carretera és segura al 100%.”

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next