Mamapop compleix 6 anys

REDACCIÓ
26-10-2019
  • Mamapop compleix 6 anys

Els temes més emblemàtics del Pop Rock dels anys 80 i 90, protagonitzaran la sisena edició del concert solidari contra el càncer de mama Mamapop 2019, que aquest any comptarà amb 6 cantants per interpretar les cançons més exitoses del PopRock estatal i català. El recital posa en escena 35 músics de base rock i orquestra simfònica. Una formació inèdita i un espectacle únic.

Aquest any per primera vegada s'oferiran 3 sessions, que tindran lloc dissabte 23, a les 19.00h i a les 22.00h, i diumenge 24 de novembre a les 18.00h a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida. Els beneficis del concert aniran directament destinats al IRB-Lleida per a la investigació del Dr. Serafín Morales, de la variant HER2 del càncer de mama, que es detecta en un 20% dels casos en què es diagnostica la malaltia.

El promotor i director artístic de Mamapop, Manel Simon, ha explicat que aquest any la temàtica se centrarà en els anys 80 i 90’s i els assistents gaudiran dels temes més coneguts de grups com ara Mecano, Los Secretos, Luz Casal, Rosana, Marta Sánchez, Danza Invisible, Loquillo, Duncan Dhu, Els Pets o Sopa de Cabra.

Josep Maria Bossa s’estrena en aquesta 6a Edició del Mamapop assumint la direcció musical del projecte. Bossa, pianista i guitarrista, és un dels músics i compositors  més reconeguts i complerts de les terres de Lleida, i segons Manel Simon: “la seva experiència  en la producció musical, que cultiva a través del seu segell BOSSA RECORDS, aportarà un salt qualitatiu molt important al directe del concert. Estic molt orgullós de poder comptar amb  en Josep Maria Bossa, sens dubte, és una garantia” .

La vicepresidenta de la Diputació, Estefania Rufach ha reiterat el recolzament a aquesta iniciativa “Gràcies al Mamapop i al Mamateam per fer realitat aquesta mobilització social i per la causa on destineu beneficis. La Diputació estarà amb vosaltres”. Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica de la Paeria, Paco Cerdà ha reiterat el suport personal i institucional al projecte. “Gràcies al Manel Simon per la seva empenta, continuarem col·laborant amb Mamapop i gràcies a Digna Torres, presidenta d’Adima i als professionals de l’IRB”.

Finalment el Dr. Sánchez de la Torre, sots director de IRB ha agraït també a “tot el grup de persones que feu el Mamapop la causa solidària privada més important i la que ens aporta més recursos des de Lleida per a la recerca contra el càncer de mama”.

L’espectacle musical, que s’ha convertit en una cita esperada per a molts lleidatans, arriba a la sisena edició consecutiva amb la participació de 6 veus cantants solistes. Les veus dels artistes d’aquesta edició són: Mariona Escoda,Toni Gilabert, Laura Roure, Paula Costes i Irene Olivé.

Mamapop és un espectacle musical d’alta qualitat escènica i musical que posa en escena 35 músics en total, fusionant la base pop-rock de la MamaBanda, amb les cordes (violins i violoncels ) de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida i una selecció de l’Orquestra Jove del conservatori L’Intèrpret de Lleida.

Les entrades pels TRES passis del concerts prevists per als propers dissabte i diumenge , 23 i 24 de novembre ja es poden adquirir online al web www.mamapop.cat on, com a novetat enguany, es podrà escollir seient. També es farà assistència de venda d´entrades a l’Escola L’Intèrpret i a l´Escola Inlingua de Lleida.

L’objectiu final de l’espectacle solidari s’ha anat aconseguint any rera any des de la seva primera edició. Així durant aquests cinc anys de concerts, Mamapop ha destinat tot els seus beneficis íntegres, 92.000 euros, a la recerca del Dr. Serafín Morales de l’IRB Lleida en la lluita contra el càncer de mama. A més, Mamapop ha destinat aquests darrers anys 5.000€ a ASSANDCA per projectes d´acompanyament i logística de dones al tractament i  2.000€ a ADA per projectes de sensibilització i prevenció.

 

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...