Marta Alòs, convidada especial a la cloenda de l'exposició itinerant 'Textures i Lectures'

REDACCIÓ
02-12-2021
  • Marta Alòs, convidada especial a la cloenda de l'exposició itinerant 'Textures i Lectures'
  • Marta Alòs, convidada especial a la cloenda de l'exposició itinerant 'Textures i Lectures'

La Biblioteca Ramon Berenguer IV d’Almenar va ser l’escenari de la darrera aturada de l’exposició ‘Textures i Lectures’ a les Biblioteques del Segrià, que organitza el Consell Comarcal.

En concret, va acollir la mostra de l’1 al 30 d’aquest mes de novembre, jornada en la que es va celebrar la cloenda amb una convidada ben especial, Marta Alòs, que va ofert una xarrada literària en presència de Teresa Malla, responsable de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, que va presentar aquest acte de cloenda. Alòs, una de les escriptores participants en el projecte, va conversar sobre el seu darrer llibre, ‘L’origen del pecat, amb els membres del Club de Lectura de la Biblioteca i usuaris de l’equipament.

‘Textures i Lectures’ ha inclòs una exposició composada per 18 peces d'art tèxtil de l'artista Palmira Rius acompanyades d'un fragment d'una obra recent d’un seguit d’escriptores vinculades a les Terres de Ponent: Ramona Solé, Núria Casado, Maria Pons, Núria Niubó, Maria Puy Rubio, Teresa Ibars, Maria Barbal i Marta Alòs.

El projecte ha format part de les accions impulsades per l'àrea de Cultura del Consell del Segrià i ha comptat amb el suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i de les biblioteques d'arreu de la comarca, que en aquesta ocasió han estat sis: la Biblioteca Josep Lladonosa d’Alguaire, la Biblioteca de Rosselló, la Biblioteca Domingo Espax d’Aitona, la Biblioteca Renaixença de Puigverd de Lleida i la Biblioteca Ramon Berenguer IV d’Almenar. L'objectiu era donar visibilitat a l'art femení a partir de la fusió de l'art tèxtil i la literatura, amb visió de territori.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta