Marta Huerta, o com dissenyar comoditat, senzillesa i exclusivitat en uns pantalons

LLEIDACOM/ Griselda Mas
23-11-2018
  • Marta Huerta, o com dissenyar comoditat, senzillesa i exclusivitat en uns pantalons

La Marta Huerta és una lleidatana que li encanta la comoditat. De fet, quan va llençar la seva pròpia línia de roba va pensar: "Vull dissenyar el que m'agradaria posar-me en el meu dia a dia. Alguna cosa còmoda, senzilla i exclusiva". I ho ha aconseguit: dissenyar pantalons és la seva dedicació. 

A l'acabar d'estudiar Batxillerat, va decidir anar a Barcelona i estudiar Disseny i Patronatge, ja que la moda era la seva passió. Després de rebre el suport de la seva família i passar per alguna empresa del sector, va decidir emprendre una aventura: treure la seva pròpia marca en solitari. Molt arriscat però, de moment li va prou bé i ja compta amb unes quantes col·leccions a la butxaca.

"Des de fa tres anys dissenyo exclusivament pantalons, encara que jerseis, jaquetes i vestits també en vaig fent, ja que et dóna jocs a ser més creatiu", comenta la Marta. Els seus pantalons "premium" estan confeccionats amb teixits vegetals, de qualitat i orgànics. "El tacte enamora", afirma. Amples, fluids i còmodes són el patró amb què els dissenya, encara que també en fa alguns de més arrapats. "Busco que hi hagi un equilibri entre comoditat i disseny. Penso amb el que em posaria i aniria còmoda". 

El 2013 la Marta va llençar la seva marca i fins al moment té unes 8 col·leccions fetes, traient-n'he una cada sis mesos. I fa un any va estar al ShowRoom de la 080 Barcelona Fashion. "Va ser una experiència molt positiva, on vaig poder informar-me a través d'experts i compradors", comenta la dissenyadora. 

Si teniu curiositat per descobrir la col·lecció d'aquest hivern, amb 10 models per escollir, la podeu trobar al seu estudi-botiga a Lleida (carrer Salmerón 18, baixos), que fa 8 mesos que la va obrir. De fet, veureu que en la botiga també hi ha un espai on ella i la seva companya dissenyen els patrons i prototips, que després entregaran en un taller català extern que confecciona tota la línia de roba de la Marta. 

De moment no té pensat confeccionar roba per a home però, sí que té entre mans la següent col·lecció per a l'estiu vinent. "Hi haurà més diversitat que l'anterior, és a dir, ampliaré més la col·lecció. Hi haurà colors pastel, ja que no utilitzo quasi estampats, i els pantalons seran rectes i amples.", explica la dissenyadora. Així doncs, estarem a l'espera! 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com veieu que 'Glovo' aterri a Lleida?

Carregant...
Load next