Marxa amb vehicles de l'ANC per la Diada a Lleida ciutat

REDACCIÓ
Publicat: 
06-09-2020
Actualitzat: 06-09-2020 11:37
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Marxa amb vehicles de l'ANC per la Diada a Lleida ciutat

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Lleida i el Segrià ha convocat per a l’11 de setembre una marxa amb vehicles per la ciutat de Lleida. La manifestació motoritzada està convocada a les 17.00 hores al pàrquing del Camp d’Esports i començarà a les 17.14 hores. Compta amb el suport d’unes altres 23 entitats, com ara Òmnium Lleida-Ponent o Cantaires de Ponent.

El coordinador de l’ANC de Lleida i el Segrià, Jordi Alsina, va explicar ahir que “és una reivindicació que està oberta a tota mena de vehicles, com ara turismes, tractors, motos i bicicletes, i l’objectiu és que així es pugui fer amb totes les garanties sanitàries, ja que els vehicles hi podran anar famílies juntes i assegurarem que els participants respectin la distància social”. No fa falta inscriure’s per participar-hi. Jordi Alsina també va afirmar que “la manifestació passarà pels principals carrers de la ciutat, per la qual cosa altres ciutadans també podran participar-hi des dels balcons de les seues cases”.

L’organització donarà a conèixer durant l’acte on finalitzarà per evitar l’efecte crida

L’ANC està tancant en aquests moments el recorregut en contacte amb la Guàrdia Urbana. La reivindicació finalitzarà amb els parlaments en un espai que no es coneixerà fins al transcurs de la marxa. “Volem evitar un efecte crida i per això no direm fins a aquell moment on finalitzarà”, va afegir el coordinador de l’ANC. Es tracta d’un espai amb capacitat per donar cabuda a uns 1.000 vehicles.

“El deure de construir un futur millor” i “El dret a ser independents”, lemes de la manifestació 

D’altra banda, val a recordar que la Generalitat, la Diputació i la Paeria celebraran per segon any consecutiu un acte unitari per commemorar la Diada Nacional de Catalunya a la ciutat de Lleida, però a causa de la Covid-19 serà sense públic, encara que es retransmetrà per streaming i es podrà tornar a veure a Lleida TV el mateix dia i l’endemà. Tindrà lloc el 10 de setembre a les 20.00 hores al peu del pont llevadís de la Seu Vella i estarà presidit per la consellera de la Presidència, Meritxell Budó.

Comparteix

També t'interessarà