Marxa lenta de camions contra la desviació a l’AP-2

E. FARNELL
03-10-2018
  • Marxa lenta de camions contra la desviació a l’AP-2

La patronal del Transport a Lleida ha convocat una marxa lenta el proper dia 11 d’octubre per protestar contra la desviació de camions obligatòria de l’N-240 a l’AP-2. Segons l’entitat, la mobilització arrancarà a les cinc de la tarda del dijous 11 a Lleida amb una concentració al polígon industrial El Segre i recorrerà l’N-240 fins a les Borges Blanques, i d’allà tornaran al mateix punt de la concentració.

La secretària general d’Asotrans a Lleida, Sílvia Llobet, va apuntar que la marxa coincidirà amb una altra que està prevista també a Tarragona el mateix dia i a la mateixa hora. Va remarcar que la prohibició de circular per l’N-240 i la desviació obligatòria per vies de peatge ha provocat la indignació al sector. “No es pot acceptar que la prohibició de circular comporti un major cost a les empreses”, va dir. El sector només admetrà la mesura si s’amplia la bonificació al 100% del peatge o com a mínim del 75%, sempre que la mesura sigui la desviació voluntària com passa en altres punts de l’AP-2 de Fraga a Alfajarín.

D’altra banda, la Confederació Empresarial de Tarragona (Cepta) va defensar que Foment assumeixi el cost de manteniment de les autopistes una vegada finalitzin les concessions (2019-2021). Va xifrar en 13,5 milions d’euros la despesa anual de les dos autopistes al seu pas per la província de Tarragona.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta