Marxa lenta de camions contra la desviació a l’AP-2

E. FARNELL
03-10-2018
  • Marxa lenta de camions contra la desviació a l’AP-2

La patronal del Transport a Lleida ha convocat una marxa lenta el proper dia 11 d’octubre per protestar contra la desviació de camions obligatòria de l’N-240 a l’AP-2. Segons l’entitat, la mobilització arrancarà a les cinc de la tarda del dijous 11 a Lleida amb una concentració al polígon industrial El Segre i recorrerà l’N-240 fins a les Borges Blanques, i d’allà tornaran al mateix punt de la concentració.

La secretària general d’Asotrans a Lleida, Sílvia Llobet, va apuntar que la marxa coincidirà amb una altra que està prevista també a Tarragona el mateix dia i a la mateixa hora. Va remarcar que la prohibició de circular per l’N-240 i la desviació obligatòria per vies de peatge ha provocat la indignació al sector. “No es pot acceptar que la prohibició de circular comporti un major cost a les empreses”, va dir. El sector només admetrà la mesura si s’amplia la bonificació al 100% del peatge o com a mínim del 75%, sempre que la mesura sigui la desviació voluntària com passa en altres punts de l’AP-2 de Fraga a Alfajarín.

D’altra banda, la Confederació Empresarial de Tarragona (Cepta) va defensar que Foment assumeixi el cost de manteniment de les autopistes una vegada finalitzin les concessions (2019-2021). Va xifrar en 13,5 milions d’euros la despesa anual de les dos autopistes al seu pas per la província de Tarragona.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que les disfresses de Carnaval són sexistes?

Carregant...
Load next