Més companyies i espectacles al festival Esbaiola't 2019

REDACCIÓ
13-06-2019
  • Més companyies i espectacles al festival Esbaiola't 2019
  • Més companyies i espectacles al festival Esbaiola't 2019

Fins a 33 companyies amb 41 propostes diferents d’espectacles, tallers i instal·lacions integren el cartell de l’edició número 12 del festival teatral Esbaiola’t, del 25 al 28 de juliol a Esterri d’Àneu, xifra que suposa un augment del 25% respecte a l’any passat. L’Institut d’Estudis Ilerdencs va acollir ahir la presentació a Lleida d’aquest certamen organitzat per l’ajuntament de la capital aneuenca i la companyia lleidatana La Baldufa.

El festival va créixer fa dos anys començant en dijous i ara es consolidarà aquest primer dia inaugural, perquè no sigui una jornada de farcit, amb una figura de relleu, el clown Tortell Poltrona. Durant quatre jornades, la programació inclourà fins a 153 funcions i activitats paral·leles gràcies a un pressupost que també ha augmentat, 130.000 euros, per al “principal festival teatral del Pirineu”.

La Baldufa presentarà el seu acabat d’estrenar Bye Bye Confetti, en un cartell en el qual també destacaran els bascos Marie de Jongh amb Amour (premi Max 2017), els israelians Kulu Orr amb Control Freak o els clowns francesos Super Super.

L’alcalde en funcions, Joan Blanco, va destacar que “l’Esbaiola’t contribueix a difondre el territori, a posar Àneu al mapa, com també ho hauria fet el Doctor Music Festival”.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Consideres justa la sentència del procés?

Carregant...
Load next