Més de 100 activitats organitzades a la nova campanya "Segrià, Terra de Floració"

REDACCIÓ / Pau Vilaró
Publicat: 
01-03-2024
Actualitzat: 01-03-2024 14:07
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Més de 100 activitats organitzades a la nova campanya "Segrià, Terra de Floració"
    Peu de foto: 
    Consell Comarcal del Segrià

Caminades, itineraris amb bici, rutes amb cotxe o vehicles clàssics, actuacions musicals en directe, artistes urban sketchers, tast de vins, esmorzars rurals, estades nocturnes en un castell, exploració del patrimoni i sessions d'aprenentatge sobre tècniques de cultiu i reconeixement de flors, destaquen entre les opcions d'aquest any


Es dona el tret de sortida de "Segrià, Terra de Floració", un programa amb més de 100 activitats impulsades per l'àrea de Promoció Econòmica i Turisme en col·laboració amb la Diputació de Lleida i 16 ajuntaments de la zona, aprofitant la floració dels arbres setmanes abans de l'inici de la primavera.

L'espectacle visual de la natura fa que aquest any siguin 16 municipis els que ofereixen propostes per a "un turisme sostenible, acostar-se a la natura, conèixer la realitat agrícola i alhora gaudir d'un escenari excepcional per als cinc sentits", segons ha afirmat el president del Consell Comarcal, David Masot, durant la presentació de "Segrià, Terra de Floració" al monestir d'Avinganya, a Seròs.

Masot ha destacat que "els nostres municipis són fonts de riquesa i bellesa, tant per les imatges captades pels visitants com per la música o la descoberta del nostre patrimoni arquitectònic. Avui mateix, tenim un exemple aquí al monestir d'Avinganya, un dels monestirs trinitaris més antics del món".

Aquest any, "Segrià, Terra de Floració" inclou activitats promogudes pels ajuntaments de 16 municipis: Aitona, Albatàrrec, Alcarràs, Alcoletge, Alfarràs, Almacelles, Corbins, Granja d'Escarp, Lleida, Maials, Massalcoreig, Montoliu de Lleida, Seròs, Soses, Torrebesses i Torres de Segre.

Les activitats les trobareu a la nostra agenda.

L'enllaç on es pot trobar tota la informació i fer reserves per a les activitats és: https://www.segria.cat/floracio.

Entre les activitats de "Segrià, Terra de Floració", moltes són gratuïtes, mentre que altres oscil·len entre els 5 i els 22 euros. "Volem que tothom pugui participar en aquest moment tan especial de la natura, i l'economia no hauria de ser un obstacle, sinó un incentiu", ha indicat Manel Ezquerra.

Comparteix

També t'interessarà