Més de 1.400 persones caminen contra el càncer a Lleida

REDACCIÓ
17-10-2021
  • Més de 1.400 persones caminen contra el càncer a Lleida
  • Més de 1.400 persones caminen contra el càncer a Lleida
    Peu de foto: 
    Foto @ercpaeria
  • Més de 1.400 persones caminen contra el càncer a Lleida

Més de 1.400 persones s'han reunit avui a la llera del Riu Segre per celebrar la IX caminada solidària En Marxa que organitza l'Associació Contra el Càncer de Lleida. Els participants han pogut gaudir d'un dia esportiu tots junts i alhora col·laborar en la lluita contra el càncer. Gràcies a l'ampliació de restriccions sanitàries, l'Associació ha pogut desenvolupar la caminada en un format com fa dos anys.

Com a novetat, l'Associació Contra el Càncer a Lleida va crear "podi" de club esportiu o gimnàs / empreses / escola. La idea és que els socis dels gimnasos, els treballadors de les empreses de Lleida o els pares i nens de les escoles de Lleida inscrits a la caminada s'identifiquin al formulari d'inscripció a quina categoria pertanyen. I els guanyadors del "podi" han estat: Albert Soler com l'empresa amb més treballadors inscrits, el Club Natació Lleida com el club/gimnàs amb més socis inscrits i el Col·legi Episcopal com l'escola amb més pares i nens inscrits

La caminada s'ha iniciat a les 9.00 h des de la passarel·la dels Camps Elisis. El recorregut, d'aproximadament uns 10 kilòmetres, s'ha realitzat per la canalització del riu Segre fins a Grenyana i tornar al punt de sortida.

Tots els participants optaven a un sorteig on es podia guanyar un cap de setmana al Càmping Aigüestortes d'Esterri d'Àneu o al Càmping Santa Elena-Ciutat (Lloret de Mar) o packs d'oli de DOP Les Garrigues, pans de Pastisseria Marqués, una bossa de Kiwisac, una matrícula d'Ilerna Formación, o dos massatges d'Alicia Orellana Alvarez, un sopar al restaurant O Sole Mio o al Restaurant Palermo o un rellotge de la joieria Lavaquial, entre molt altres. Els guanyadors es publicaran a les xarxes socials de l'Associació (@contracancerLL) aquesta setmana. La IX edició compta amb el patrocini de la Diputació de Lleida, Cudòs Consultors, Grup Voltes, Fruits de Ponent, Pàmpols Packaging, Clínica NovAliança Solan de Cabras.

Més caminades a la demarcació de Lleida

El circuit de caminades En Marxa es va iniciar el passat mes de setembre i principis d'octubre a Torrebesses, Corbins i Balaguer.

Aquest mateix diumenge també s'ha celebrat la caminada solidària a Vielha, Tremp, la Pobla de Segur, el Pont de Suert i Alguaire.

I el pròxim diumenge 24 d'octubre es realitzaran a Almacelles, Alcarràs, els Alamús, i Torres de Segre i la Vall Fosca.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?