Més de 200 alumnes participaran al Mercadet del projecte Petits Empresaris de Ponent

REDACCIÓ
Publicat: 
25-05-2023
Actualitzat: 25-05-2023 9:28
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Més de 200 alumnes participaran al Mercadet del projecte Petits Empresaris de Ponent
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

La plaça de la Catedral de Lleida serà, demà, divendres, el marc on s’instal·larà el  Mercadet de projectes de Petits Empresaris i Empresàries de Ponent, PEP, i Joves Empresaris i Empresàries de Ponent, JEP. Una iniciativa  que coordina el Servei Educatiu del Segrià i l’IMO, amb finançament de la Diputació de Lleida.

Des de les 10 del matí i fins al migdia, més de 200 alumnes, presentaran en les seves parades diferents iniciatives d’emprenedoria que s’han realitzat des de 13 cooperatives provinents de 10 centres educatius de Lleida i província com són del projecte JEP: INS Castell dels Templers, Calidoscopi Maristes, PTT Lleida - IMO, IES de Tàrrega, IES de Mollerussa, IES Escola del Treball i IES La Segarra i del projecte PEP: l'Escola Alba, El Col·legi Episcopal i l'Escola Riu Segre.

Durant tot el curs, l’alumnat d’aquests centres educatius  han dissenyat petites empreses amb l’objectiu final de poder vendre els seus. El Mercadet de demà els permetrà desplegar més competències socials en un context real  en forma de mercadet obert a tota la ciutadania.

Comparteix

També t'interessarà