Més de 250 cotxes a Mercocasión de Fraga, que es traslladarà a la Pinada

JOSÉ DÍAZ
05-09-2017
  • Més de 250 cotxes a Mercocasión de Fraga, que es traslladarà a la Pinada

Fraga celebra aquest cap de setmana la desena edició de la fira Mercocasión de vehicles. L’organització ha tornat a canviar la ubicació del certamen que aquest any es farà a la Pinada, davant de les piscines municipals. Igual que l’àrea on les penyes col·loquen més de 200 casetes per celebrar les Festes del Pilar, la zona també està afectada per la nova normativa estatal sobre inundabilitat que va entrar en vigor el mes de desembre passat. Tanmateix, el director de Fires de Fraga, Alejandro Cabrera, va remarcar que un informe de l’ajuntament dóna llum verda a aquesta nova ubicació (el 2016 es va fer a la part posterior de les piscines) ja que no comportarà la construcció d’infraestructures fixes o estables, com és el cas de les casetes de les penyes.

D’aquesta forma, els expositors podran aixecar algun tipus de carpa desmuntable. Més de 250 cotxes s’exposaran al recinte firal de 14.500 metres quadrats. Hi participen una desena d’expositors de la capital i també de Lleida. Cabrera va indicar que aquesta fira sol reunir nombrós públic ja que es poden trobar cotxes a preus molt econòmics per uns 2.000 euros. En l’actualitat, l’ajuntament està habilitant la zona on s’ubicarà el certamen per millorar l’accessibilitat. La fira obrirà les portes divendres a les 18.30 hores. Durant el cap de setmana hi haurà conferències i tallers, degustacions, exhibicions esportives i passejos a cavall per als més petits.

D’altra banda, l’ajuntament de Fraga anunciarà avui la decisió definitiva sobre si les casetes de la Penya Fragatina poden col·locar-se en la seua ubicació habitual. Val a recordar que gran part dels equipaments i infraestructures de Fraga es troben ara en àrea inundable.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...