Més de 370 denúncies a Lleida per saltar-se el confinament

ACN
Publicat: 
14-04-2020
Actualitzat: 14-04-2020 18:38
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Més de 370 denúncies a Lleida per saltar-se el confinament

La Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat entre dijous passat i aquest dilluns 378 persones per incomplir el confinament establert amb la declaració de l'estat d'alarma. En concret, el cos va aixecar dijous 89 actes de denúncia; divendres, 92; dissabte, 89; diumenge, 71, i dilluns, 37. Entre aquestes, els agents van denunciar cinc persones mentre feien una festa a la Mariola, i altres tres a Cappont. Durant aquests dies, la Urbana ha dut a terme diversos dispositius de trànsit per evitar desplaçaments a segones residències en els quals ha aturat 8.849 vehicles. En aquests controls, els agents del cos van efectuar tres detencions, d'una dona per desobediència i resistència als agents, i d'un home i una dona per atemptat als agents.

Cinc de les persones denunciades per saltar-se el confinament van ser sorpreses la matinada de diumenge mentre celebraven una festa en un habitatge del barri de la Mariola, i unes altres tres mentre feien una festa en un pis de l'avinguda de les Garrigues dissabte a la nit. En ambdós casos, la Urbana també va denunciar els responsables dels immobles per ocasionar molèsties al veïnat.

Així mateix, una desena de les persones denunciades aquests dies per la Guàrdia Urbana de Lleida per incomplir el confinament, també van ser denunciades per possessió de marihuana. Una d'aquestes, un jove de 19 anys, ja havia estat denunciat en diverses ocasions per incomplir les restriccions de moviments establertes amb la declaració de l'estat d'alarma. Un altre jove, que es trobava al carrer amb dos més, també va ser denunciat per portar un ganivet amb una fulla d'uns 14 centímetres.

D'altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir aquest dilluns a la tarda un home de 37 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere. Els fets van tenir lloc al carrer Jaume I el Conqueridor. En arribar al lloc, la víctima va explicar als agents que el seu home l'havia agredida.

Comparteix

També t'interessarà