Més de 400 estudiants es graduen en una FP a Ilerna

REDACCIÓ
Publicat: 
20-05-2023
Actualitzat: 20-05-2023 17:31
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Més de 400 estudiants es graduen en una FP a Ilerna
    Peu de foto: 
    Ilerna

Més de 400 alumnes del centre de formació professional d’ILERNA Lleida s’han graduat aquest any en els diferents cicles formatius oficials de grau mitjà i grau superior que ofereixen des del centre. L’acte, que s’ha realitzat en dues jornades, ha tingut lloc a la Llotja de Lleida i ha acollit a unes 1900 persones en total.

A causa del volum d’oferta de cicles formatius i alumnes que es graduen, i com ja es va fer l’any passat, s’ha dividit l’acte en dos dies amb la finalitat de poder acollir a tots els familiars i acompanyants en aquest dia tan especial.

La primera jornada, que ha tingut lloc el dijous 18, s’han graduat els alumnes dels cicles formatius de grau superior i grau mitjà de les famílies de sanitat, serveis socioculturals i a la comunitat i esports.

La segona jornada, celebrada el divendres 19, ha sigut el torn dels alumnes dels cicles formatius de grau superior i grau mitjà de les famílies d’informàtica, administració i finances, màrqueting i imatge i so.

El tret de sortida l’ha donat Maria Teresa Llorens, directora del centre ILERNA Lleida, on ha destacat “Preparem als alumnes amb totes les aptituds per a enfrontar-se al món professional, però a ILERNA, donem molta importància a totes les competències transversals, una bona actitud és molt important per als reptes als quals s’enfronta el nostre alumnat”. Entre les autoritats assistents durant les dues jornades s’ha comptat amb la presència de la regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes de l’Ajuntament de Lleida, Sandra Castro, la gerent d’ILERNA Lleida, Natalia Rubió, el coordinador d’àrea i Inspector del Departament d’Educació, Xavier Eroles i el soci fundador d’Ecostudi i membre de l’executiva de PIMEC Lleida, Ricard Vizcarra.

Entre el públic hem pogut veure a la directiva del centre, al professorat, personal d’administració i tots els familiars i acompanyants dels alumnes. A més a més, les gales han comptat amb la participació dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de vídeo, discjòquei i so i els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Realització de Projectes Audiovisuals i Espectacles, que s’han encarregat de la producció audiovisual dels actes, posant en pràctica en un entorn real, un cop més, tot el que han après a l’aula.

Tots els alumnes estaven molt emocionats, una gala que reconeix el mèrit de la constància i treball realitzat durant la durada del cicle formatiu “Ha sigut una experiència molt bona i diferent de com m’ho esperava, els professors són molt propers i disposem de materials de qualitat” comenta una alumna del cicle formatiu de grau superior d’auxiliar d’infermeria.

Comparteix

També t'interessarà