Més de 4.600 estudiants faran a partir d'aquest dimecres les PAP

ACN
14-07-2020
  • Selectivitat Proves d'Accès a la Universitat - PAU

Un total de 4.616 alumnes faran aquest dimecres la prova d'aptitud personal (PAP) per accedir als graus d'educació infantil i primària. Són un centenar més que el 2019. Aquesta prova estava prevista per al mes d'abril però es va haver d'ajornar per la crisi del coronavirus. Consta de dos exàmens, un de competència comunicativa i raonament crític, i un altre de competències logicomatemàtiques. A més, dissabte també se celebraran les proves d'accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys, on hi ha 3.005 inscrits. En tots els casos, es mantindran les mateixes mesures de seguretat contra la covid-19 adoptades a la selectivitat celebrada la setmana passada.
A més, els estudiants que van triar fer el seu examen a la Universitat de Lleida (UdL) podran desplaçar-se a la capital del Segrià per fer les proves. L'alumnat que s'hi hagi de desplaçar i resideixi fora del perímetre de confinament haurà de portar la declaració d'autoresponsabilitat i presentar el comprovant de matrícula.

Els resultats de les PAP es faran públiques el 27 de juliol i els de les PAU per a majors de 25 i 45 anys, el 29 de juliol.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Recuperaries la salutació amb dos petons?