Més de 50 joves de 16 a 29 anys es formen gratuïtament en els cursos d'estiu del Campus Cambra

REDACCIÓ
01-08-2019
  • Més de 50 joves de 16 a 29 anys es formen gratuïtament en els cursos d'estiu del Campus Cambra

La Cambra de Comerç de Lleida ha posat enguany en marxa la tercera edició del Campus d’Estiu que s’emmarca en el Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE). El Campus d’Estiu Cambra té per objectiu dotar de formació professional i de millorar les competències que els joves entre 16 i 29 anys tinguin en àrees com el coneixement de l’anglès, l’estètica, i la cuina, o d’altres camps més nous que incideixen directament a la vida dels joves com són les propostes de Digital Màrqueting Manager i .NET.

Els cursos són totalment gratuïts i en aquesta edició se n’han beneficiat més de 50 alumnes. Les sessions es fan durant el mes de juliol en horari de 9 a 14:30 hores de dilluns a divendres. Les sessions  suposen un total de 125 hores de formació gratuïta en cada cas.

L’èxit de la convocatòria i l’aprofitament de les sessions per part dels alumnes assistents consolida l’oferta estival de la Cambra Lleida i ja fa pensar en convocar-ne una nova edició per al proper estiu. L’únic requisit per a accedir a les sessions és que les persones que hi vulguin participar no s’hagin beneficiat abans de cap curs del programa PICE i que mentre duri el Campus (juliol) no estiguin ni estudiant ni treballant.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?