Més de 5.000 persones als actes del Festival Musiquem Lleida!

REDACCIÓ
15-10-2018
  • Més de 5.000 persones als actes del Festival Musiquem Lleida!

La tretzena edició del Musiquem Lleida! va començar ahir amb els actes de clausura d’aquest esdeveniment que ha atret més de 5.000 persones en les activitats que va programar per als dies 5,6 i 7 d’octubre que anaven des de concerts a l’aire lliure fins a actuacions circenses i d’habilitats.

Ahir l’Auditori Enric Granados va acollir el concert de clausura del Musiquem, encara que les activitats per acomiadar l’edició d’aquest any van començar dissabte de la setmana passada a Térmens i acabaran aquest dissabte a Ribera d’Ondara a les 20.00 hores al casal l’Amistat de Sant Antolí. Respecte al concert d’ahir, interpretat per l’orquestra del Festival Musiquem Lleida!, la Coral Shalom i els cantants convidats Ainhoa Aguilar i Martí Doñate, es va centrar en la discografia de la banda britànica The Beatles. El concert, titulat De Bach a Beatles, va plantejar una simulació de com seria la música de la mítica banda anglesa si hagués sorgit en l’època del compositor alemany Johann Sebastian Bach.

Quant a l’impacte del festival, des de l’organització del Musiquem van valorar molt positivament l’edició d’aquest any i la directora de la coral Shalom, Carme Valls, va mostrar el seu agraïment a tots els lleidatans “que han participat d’una manera o una altra en els concerts i activitats paral·leles del festival”. L’organització també va expressar el seu agraïment al conservatori municipal i als comerciants dels carrers Democràcia-Remolins per afegir-se al Musiquem.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?