Més de 90 escolars participen a la segona jornada de la Lliga Adejo d'escacs

REDACCIÓ
05-02-2018
  • Més de 90 escolars participen a la segona jornada de la Lliga Adejo d'escacs
  • Més de 90 escolars participen a la segona jornada de la Lliga Adejo d'escacs

Més de 90 escolars de 15 centres educatius de Lleida van prendre part en la segona jornada de la IV Lliga ADEJO d'Escacs, organitzada per l'acadèmia Josep Oms. La jornada, que es va allargar durant tota la tarda, es va celebrar a l'Escola Països Catalans amb infants de tots els cursos de Primària.

Els infants competeixen per equips de 4 persones formats pels diferents responsables de l'activitat d'escacs a cada escola i cadascú juga partides cronometrades que duren, com a màxim 14 minuts.

Els objectius d'aquesta lliga són promoure i involucrar totes les escoles vinculades a l’acadèmia a la pràctica dels escacs. La competició es divideix en 5 jornades, fins al 13 d'abril. Les properes tindran lloc al Col·legi Arabell d'aquí a dues setmanes, al Joc de la Bola el 16 de març i al Col·legi Maristes Montserrat, que acollirà la cinquena jornada i la festa de cloenda el 13 d’abril.

La Lliga ADEJO és una competició pionera a les comarques de Lleida que coordina Josep Oms, acreditat com a Gran Mestre Internacional d'escacs.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta