Més de vint persones del Centre Ocupacional La Torxa visiten la Granja Sant Josep d'Almacelles

REDACCIÓ
Publicat: 
25-03-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Més de vint persones del Centre Ocupacional La Torxa visiten la Granja Sant Josep d'Almacelles
    Peu de foto: 
    Centre Ocupacional La Torxa

Un total de 22 persones del Centre Ocupacional de l’Associació la Torxa, han realitzat una visita guiada per la Granja Sant Josep d’Almacelles per conèixer de primera mà quin és el seu funcionament.

Els participants d’aquesta visita guiada, han pogut conèixer una de les set granges que produeixen llet ATO i han conegut les diferents granges de vedells i vaques de que consta aquesta explotació làctia.

L’activitat, s’emmarca dins del projecte socio-educatiu de l’Associació ‘La Torxa, que té un objectiu clarament pedagògic, com és, el d’apropar el món de la ramaderia, conèixer com viuen i s’alimenten les vaques i vedells i quins productes se’n poden obtenir a més de quina és la forma correcta de manipular aquests aliments.

La Granja Sant Josep d’Almacelles, és una de les set granges que produeixen la llet de la marca ATO Natura, totes amb el certificat de benestar animal (AENOR Conform). Tenen unes 1.900 vaques i conreen 800 hectàrees de camps.

Des de l’Associació La Torxa, ‘creiem que és fonamental la integració social de les persones amb discapacitat’, ‘i, apostem fermament per activitats com la realitzada avui per integrar i millorar la qualitat de vida dels nostres usuaris’.

Comparteix

També t'interessarà